Politika privatnosti

Uvodne odredbe

BLANKA d.o.o., Kralja Petra Krešimira IV 124, Makarska, OIB: 56763667792, sa zadovoljstvom vam predstavlja svoju Politiku Privatnosti. Hotel Bonaca Makarska posvećen je zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova politika opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše podatke u skladu s pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatske.

1. Podaci pokriveni sustavom politike privatnosti

Prikupljamo sljedeće podatke koje nam dobrovoljno dostavite:

  • Ime i Prezime
  • Datum Rođenja
  • Adresa E-pošte
  • Broj Telefona
  • Ostali Podaci koje navedete i želite da ostanu tajni

Imate pravo u svakom trenutku povući svoju suglasnost za primanje promotivnih materijala putem e-pošte. Ako se odlučite za odjavu s naše mailing liste, vaši podaci neće se koristiti za promotivne svrhe, već samo za interne potrebe, poput informatičke statističke obrade podataka.

2. Svrha dobivenih podataka

Vaši podaci koriste se isključivo za:

  • Učinkovit odgovor na vaš upit
  • Osiguranje pružanja tražene usluge
  • Promociju naših usluga putem newslettera
  • Internu statističku obrada podataka

Hotel Bonaca jamči da će se prikupljeni podaci koristiti samo u ove svrhe. Ustupanjem svojih osobnih podataka kroz sve oblike komunikacije, dajete izričitu suglasnost da vas kontaktiramo u navedenim svrhe. Ako ne želite da vas kontaktiramo, dužni ste nas obavijestiti pisanim putem. Također, svaka poruka newslettera uključuje mogućnost odjave s mailing liste.

3. Vrijeme trajanja politike privatnosti

Vaša privola za obradu podataka trajat će sve dok se nalazite na našoj mailing listi. Zaštita privatnosti vaših podataka trajna je i regulirana našom politikom privatnosti.

4. Sadržaj politike privatnosti

Vaši osobni podaci neće biti prodani, iznajmljeni niti dostavljeni trećim osobama izvan BLANKA d.o.o. bez vašeg pristanka. Hotel Bonaca pridržava se stroge politike „no spam“. Ne odgovaramo za slučajnu pogrešku, više sile ili druge okolnosti koje mogu uzrokovati slučajno kršenje zaštite vaših podataka, ali jamčimo da će pogreške biti otklonjene čim prije, ako je moguće.

5. Kolačići i internetske tehnologije

Naša web stranica može koristiti „kolačiće“ i slične tehnologije za prilagodbu sadržaja prema vašim interesima, obradu rezervacija i analizu posjeta. Kolačići ne mogu otkriti vaš osobni identitet, ali nam pomažu u poboljšanju korisničkog iskustva. Možete promijeniti postavke kolačića u svom internetskom pretraživaču prema vašim željama.

6. Zaštita osobnih podataka djece

Savjetujemo roditeljima i skrbnicima da poduče djecu o sigurnom korištenju osobnih podataka na internetu. Hotel Bonaca ne prikuplja podatke djece mlađe od 14 godina. Ako roditelji žele pregledati, ispraviti ili izbrisati podatke svog djeteta, mogu nas kontaktirati kako bismo postupili prema njihovim zahtjevima.

7. Ankete i upitnici

Podaci prikupljeni putem anketa i upitnika koriste se isključivo za potrebe BLANKA d.o.o. i ne sadrže osobne podatke ako se objavljuju u agregiranom obliku.

8. Promjena podataka

Možete zatražiti pregled, ažuriranje, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku. Do tada se koriste vaši trenutno dostupni podaci.

9. Vaša suglasnost

Popunjavanjem naših obrazaca jamčite da su informacije koje ste pružili točne i da ste u potpunosti suglasni s obradom i prikupljanjem vaših podataka u skladu s ovom politikom privatnosti.

10. Transparentnost

Ako promijenimo ovu politiku privatnosti, izmjene će biti objavljene na našoj web stranici kako biste uvijek bili informirani o načinu na koji koristimo vaše podatke. Promjene će imati pravnu snagu od trenutka objave, pod uvjetom da su u skladu s pozitivnim zakonskim propisima i ne krše stečena prava.

Za dodatna pitanja o našoj politici privatnosti ili zaštiti vaših podataka, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem,
Hotel Bonaca – BLANKA d.o.o.